Свинина запечена
- Свинина
- Часник
- Перець червоний
- Сіль
Часник нарізати часточками.
У м'ясі зробити невеликі надрізи.
У надрізи вставити часточки часнику.
Натерти свинину сіллю і червоним перцем.
Викласти м'ясо на фольгу (довгий шматок фольги покласти вздовж столу, потім відірвати ще один такий самий шматок фольги і покласти його упоперек - виходить хрест із фольги).
Акуратно загорнути свинину, стежачи за тим, щоб ніде не було дірок, інакше витече сік. Викласти шматок на деко і відправити в духовку на 1-1,5 години.
Після закінчення часу акуратно розгорнути фольгу і перевірити, чи готове м'ясо (ніж вільно входить у м'ясо, а з розрізу випливає прозорий сік).
Щоб отримати рум'яну скоринку, можна свинину поставити ще на 10 хвилин у духовку. (Фольга повинна бути розкрита.)
ТутКулинарные рецепты
Классические и авторские рецепты - рецепты едим дома с юлией высоцкой.
Вкусный рецепт Салата ЦезарьРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Натуральный рецепт от насморка - праздничные первые блюда. Скороварки для приготовления каши.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter