Свинина запечена
- Свинина корейка 1 кг
- Морква 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Спеції
- Сіль
- Фольга
- Олія соняшникова
Свинину миємо, прибираємо вологу. Моркву чистимо й ріжемо брусочками, часник теж брусочками. Начиняємо м'ясо морквою і часником, робимо тонким ножем дірки і запихаємо туди моркву і часник. Натираємо олією, сіллю і спеціями, загортаємо у фольгу. Запікаємо при температурі 220 градусів приблизно 1,5 години. Щоб зверху була золотиста кірочка, хвилин за 10 до того, як витягнути м'ясо, розгорнути фольгу. Дістаємо з духовки і даємо охолонути.
Искусственная Икра: холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.
Как приготовить летний салат - салати з фото рецепти. Мультиварка Philips.
Кондитерские формы: кекс без масла и маргарина. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепты салатов на любой вкус - салати рецепти з грибами.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата мимоза с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter