Свинина запечена

ДРУГІ СТРАВИ
715 Свинина запечена
Фото - Свинина запечена
інгредієнти:
  • Свинина корейка 1 кг
  • Морква 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Спеції
  • Сіль
  • Фольга
  • Олія соняшникова

Свинину миємо, прибираємо вологу. Моркву чистимо й ріжемо брусочками, часник теж брусочками. Начиняємо м'ясо морквою і часником, робимо тонким ножем дірки і запихаємо туди моркву і часник. Натираємо олією, сіллю і спеціями, загортаємо у фольгу. Запікаємо при температурі 220 градусів приблизно 1,5 години. Щоб зверху була золотиста кірочка, хвилин за 10 до того, як витягнути м'ясо, розгорнути фольгу. Дістаємо з духовки і даємо охолонути. 

 

 

Искусственная Икра: холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.

Как приготовить летний салат - салати з фото рецепти. Мультиварка Philips.

Кондитерские формы: кекс без масла и маргарина. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Рецепты салатов на любой вкус - салати рецепти з грибами.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата мимоза с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter