Свинина "Забава"
785
інгредієнти:
- Свинина (шийна частина) 2.5 кг
- Груша (Конференція) 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Майонез 4 ст.л.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
М'ясо обмити, змастити майонезом із гірчицею, посолити, поперчити. Залишити на 30-40 хвилин (чим довше, тим краще).
У груші видалити серцевину, нарізати кільцями.
Помідор нарізати кружечками. Часник очистити і нарізати пластинками.
Промариноване м'ясо викласти у форму для запікання, перекласти грушею, помідором і часником.
Накрити фольгою, поставити у духову шафу на 1 годину.
Зняти фольгу і запікати ще 15 хвилин.
recepti.biz.uaНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Вкусные и простые рецепты салатов - салати з крабовими паличками рецепти.
Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить пирог из тыквы. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі