Свинина з яблуками і коньяком
683
інгредієнти:
- Свинина 1 кг
- Помідор 2 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Соєвий соус 50 мл
- Коньяк 3 ст.л.
- Перець чорний мелений
- Зелень
- Розмарин
- Хмелі-сунелі
Нарізати м'ясо брусками і замаринувати з цибулею і соєвим соусом. Поперчити, додати хмелі-сунелі і залишити маринуватися на 30 хв.
Коли м'ясо промаринується, обсмажити його на сковороді.
Додати в напівготове м'ясо нарізані кубиком помідори, яблука і коньяк.
За п'ять хвилин до готовності додати дрібно нарізану зелень, розмарин і часник.
Салаты с буряком и майонезомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Безумно вкусные рецепты блюд - польская выпечка рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов с фото тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі