Свинина з трьома капустами і булкою

ДРУГІ СТРАВИ
737 Свинина з трьома капустами і булкою
Фото - Свинина з трьома капустами і булкою
інгредієнти:
  • Свинина (м´якоть) 1 кг
  • Капуста білоголова 0.5 кг
  • Капуста пекінська 1 шт.
  • Капуста цвітна 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Хрін (білий) 100 г
  • Пиво 0.33 мл
  • Сметана 0.5 мл
  • Дріжджі (сухі) 15 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне
  • Спеції (для м'яса)
  • Сіль, перець
  • Картoпля 0.5 кг
  • Молоко 0.5 л

Духовку попередньо розігріти до 200°С.

Тісто.

У теплому молоці розчинити дріжджі.

Сметану збити з яйцями, посолити, поперчити.

Все змішати і додати борошно, щоб тісто вийшло як на оладки.

Поставити в тепле місце, щоб піднялося. 

М'ясо нарізати порційними шматками і залити пивом. Залишити на 20-30 хвилин.

 

Потім злити пиво і м'ясо обсмажити з двох сторін на сильному вогні до рум'яної скоринки і викласти у глибоку форму.

Цибулю почистити, нарізати півкільцями, обсмажити до прозорості у сковороді, де смажилося м'ясо, і викласти зверху на свинину.

Картоплю очистити і порізати кубиками. Викласти на цибулю.

Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Викласти на картоплю.

Пекінську і білоголову капусту дрібно нашаткувати. Викласти на картоплю.

Додати хрін і підлити 400 мл води або бульйону.

У тісто додати ще трохи борошна і ложкою викласти тісто.

Форму закрити кришкою і тушкувати в розігрітій духовці близько години до готовності м'яса.

При необхідності підливати воду або бульйон.

Вимкнути духовку і залишити в ній свинину ще на 10-15 хвилин.

Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепти з фото.

Таиландская кухня рецепты с фотоМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

www.recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов

recepti.biz.uaВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Список кулинарных сайтовПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter