Свинина з трьома капустами і булкою
- Свинина (м´якоть) 1 кг
- Капуста білоголова 0.5 кг
- Капуста пекінська 1 шт.
- Капуста цвітна 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Хрін (білий) 100 г
- Пиво 0.33 мл
- Сметана 0.5 мл
- Дріжджі (сухі) 15 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне
- Спеції (для м'яса)
- Сіль, перець
- Картoпля 0.5 кг
- Молоко 0.5 л
Духовку попередньо розігріти до 200°С.
Тісто.
У теплому молоці розчинити дріжджі.
Сметану збити з яйцями, посолити, поперчити.
Все змішати і додати борошно, щоб тісто вийшло як на оладки.
Поставити в тепле місце, щоб піднялося.
М'ясо нарізати порційними шматками і залити пивом. Залишити на 20-30 хвилин.
Потім злити пиво і м'ясо обсмажити з двох сторін на сильному вогні до рум'яної скоринки і викласти у глибоку форму.
Цибулю почистити, нарізати півкільцями, обсмажити до прозорості у сковороді, де смажилося м'ясо, і викласти зверху на свинину.
Картоплю очистити і порізати кубиками. Викласти на цибулю.
Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Викласти на картоплю.
Пекінську і білоголову капусту дрібно нашаткувати. Викласти на картоплю.
Додати хрін і підлити 400 мл води або бульйону.
У тісто додати ще трохи борошна і ложкою викласти тісто.
Форму закрити кришкою і тушкувати в розігрітій духовці близько години до готовності м'яса.
При необхідності підливати воду або бульйон.
Вимкнути духовку і залишити в ній свинину ще на 10-15 хвилин.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепти з фото.
Таиландская кухня рецепты с фотоМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
www.recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов
recepti.biz.uaВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Список кулинарных сайтовПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter