Свинина з овочевою "локшиною" в горщику
- Свинина 300 г
- Морква 3 шт.
- Ріпа 2 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Сметана 2 ст.л.
- Вино біле 0.5 скл.
- Капуста (листки) 4 шт.
М'якоть свинини нарізати на дуже дрібні шматочки.
Зробити маринад: змішати сік лимона з оливковою олією, посолити і поперчити за смаком і змішати з м'ясом. Відкласти для маринування. Мінімум - година, а краще - на ніч.
Листки капусти помити, відрізати твердий "хвостик" і варити у воді близько 5 хв до пом'якшення.
Ріпу, моркву і кабачок очистити від шкірки.
Дрібно нарізати овочі на "локшину" тонкими стрічками. Перець нарізати соломкою.
Замариноване м'ясо обсмажити у сковороді з додаванням цибулі.
На капустяний листок викласти м'ясо і загорнути, як на голубці.
Ріпу і морквину бланшувати в киплячій воді. Потім змішати всі овочі разом, викласти в горщик. Капустяні "голубці" додати до овочів. Додати вино і сметану, посолити, поперчити.
Кулинарные рецепты от Tramontina: десерты без выпечки рецепты с фото.
Всегда круглосуточно. Мечта: салат белочка рецепт. Потрясающе вкусный салат.
Очень вкусные кексы - кекс без масла и маргарина. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепты закусок - холодные закуски рецепты.
домашний майонез миксером видео
Рецепты В Мультиварке Рецепты: рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.
Купить тыкву - как приготовить пирог из тыквы. Готовим со вкусом.
Кулинарный сайт ирины здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter