Свинина з овочами під вершковим соусом
- Свинина 1.3 кг
- Картопля 10 шт.
- Гарбуз 300 г
- Часник 6 зуб.
- Розмарин 4 шт.
- Вершки 100 мл
- Мед 1 ч.л.
- Сир плавлений 1 ст.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Приправа (для соусу, "Французькі трави") 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Шматок свинини нашпигувати часником і розмарином (1 гілочка). Натерти сіллю та перцем.
Крупно нарізати картоплю.
Цибулю нарізати великими шматочками.
Гарбуз нарізати досить крупно.
У рукав для запікання покласти 10 горошин запашного перцю, три гілочки розмарину, свинину і овочі.
Поставити деко у розігріту духовку (190 градусів).
Через 1,5 години вийняти.
Соус.
Змішати мед, гірчицю, вершки, приправу і довести до кипіння. Додати плавлений сир для загустіння, посолити. Помішувати до розчинення сиру і зняти з вогню.
Свинину нарізати на шматки. Викласти на тарілку овочі, шматочки свинини і полити соусом.
Потрясающе вкусный салат: салат с грибами жареными. Купить мицелий.
recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет
Пульмонолог. ЦКБ УД Президента РФ: легкие блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Приготовления: рецепт салата с фетой. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Салат из морепродуктов рецепт. Рецепт салата из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter