Свинина з овочами
- Свинина 500 г
- Олія оливкова
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Бульйон курячий 3 скл.
- Картопля 900 г
- Квасоля стручкова 0.5 скл.
- Перець болгарський (жовтий і зелений) 2 шт.
- Помідор 5 шт.
- Спеції (сіль, перець, кмин)
- Зелень
М'ясо розрізати на шматки товщиною близько 1 см. Обсмажити на оливковій олії із двох боків до утворення скоринки. Нарізати цибулю кільцями, викласти на сковорідку, де смажилося м'ясо, обсмажити. До цибулі додати бульйон (гарячий), картоплю порізану. Зверху викласти шматки м'яса, потім - нарізану стручкову квасолю, болгарський перець (соломкою). Наступний шар - помідори, нарізані кружечками.
Кожен шар посолити, поперчити, посипати кмином.
Тушкувати під кришкою на маленькому вогні до готовності (трохи більше години).
Готове м'ясо посипати січеною зеленню і полити соусом.
Вкусные рецепты для похудения: кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Салат из ананаса рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для ужина: салатики рецепты новинки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter