Свинина з овочами
- Свинина 900 г
- Гриби печериці 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський червоний 2 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Квасоля консервована червона (у томатному соусі) 1 бан.
- Сир твердий 200 г
- Горілка 50 мл
- Сіль
- Спеції
- Олія оливкова
Свинину нарізати на дрібні шматочки і обсмажити на оливковій олії.
Потім у м'ясо додати 50 мл горілки. Через пару хвилин додати води і тушкувати доки вся вода не випарується.
Обсмажити овочі. Коли вони будуть готові, додати до них квасолю.
Готове м'ясо перемішати із соусом і викласти у форму для запікання.
Посипати тертим сиром і поставити в духовку на 30 хвилин.
На гарнір можна картопляне пюре.
Рецепты для пекарни - рецепт салата курица в перьях. Поилки для домашней птицы.
Готовим со вкусом - рецепты панакоты с фото.
Рецепты С Фото на любой вкус - карп рецепты приготовления с фото. Рецепт имбирного напитка.
Мини печенье барни рецептДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Как приготовить вкусный шашлык - рецепти блюд з мяса. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты салата из морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter