Свинина з квасолею під грибним соусом
- Свинина 1 кг
- Квасоля консервована 1 бан.
- Печериці 300 г
- Вершки (10%) 250 мл
- Яйце куряче 3 шт.
- Кетчуп 3 ст.л.
- Соєвий соус 50 мл
- Імбир (маринад) 100 мл
- Гірчиця 1 ст.л.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Борошно
- Олія рослинна
Свинину порізати на медальйони.
Маринад для свинини: яйця, кетчуп, гірчицю, соєвий соус і приправи збити до однорідної маси. Додати для пікантності маринад з імбиру, приблизно 100 мл.
М'ясо замочити у маринаді і залишити на час приготування грибного соусу (приблизно 20 хвилин).
Грибний соус: цибулю дрібно порізати, печериці - пластинками, моркву натерти на крупну тертку і обсмажити на олії до золотистого кольору, злегка присолити.
У обсмажені гриби додати 2 ст. л. борошна (без гірки) і перемішати, злегка обсмажити, потім вилити вершки і кип'ятити до загустіння.
Розігріти у сковороді олію, шматочки м'яса дістати з маринаду, обваляти у борошні і швидко обсмажити з двох сторін.
Скласти обсмажені шматочки свинини у форму для запікання, зверху викласти квасолю (консервовану).
Залити грибним соусом і соусом, який залишився від маринування свинини і в духовку при температурі 180 градусів на 30-40 хвилин.
Здесьлазанья со шпинатом
Рецепты быстрой и вкусной диеты - праздничные рецепты новогодние рецепты.
Рецепты салатов из морепродуктов тут
http://recepti.biz.ua маковый торт самый вкусный
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter