Свинина з квасолею і гарбузом в горщику
- Свинина (окіст) 500 г
- Квасоля (червона) 1 скл.
- Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
- Картопля 18 шт.
- Гарбуз 200 г
- Сир твердий 150 г
- Майонез 5 ст.л.
Нарізати свинину на невеликі шматочки, додати кілька столових ложок майонезу, посолити і перемішати.
Викласти в горщики.
Квасолю викласти на м'ясо.
Квасолю треба попередньо замочувати не менш, ніж на 2 години.
Цибулю нарізати півкільцями і злегка обсмажити.
Укласти на квасолю.
Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками. Додати 2-3 ст. ложки майонезу, посолити, перемішати і покласти на квасолю.
Гарбуз почистити, нарізати на невеликі шматочки. Трохи обсмажити і укласти на картоплю.
Зверху гарбуза покласти нарізаний кубиками сир.
Горщики накрити кришками, поставити в розігріту духовку і запікати близько години при 180-200 градусах.
Готовність страви визначати за квасолею.
Перед подачею на стіл додати зелень.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепт салата курица в перьях. Буржуйский салат с Курицей.
Рецепты для пекарни - рецепт салата з язиком. Простые рецепты.
Рецепты салатов на англ. языке. Рецепты салат язык.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты с морепродуктов рецепты.
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая. Кулинарные сайты о здоровый еде.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter