Свинина з квасолею
624
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Олія 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Пюре (томатне) 1 ст.л.
- Перець червоний мелений 0.5 ч.л.
- Квасоля червона 1 скл.
- Кріп
- Петрушка
- Сіль
Свинину нарізати шматочками і підсмажити до м'якості, попередньо посоливши.
До обсмаженого м'яса додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю.
До м'яса та цибулі додати томатне пюре, червоний мелений перець, чорний мелений перець, трохи протушкувати і залити гарячою водою, приблизно 2 склянки.
Поставити тушкуватися на повільному вогні.
Квасолю зварити окремо, коли вона стане м'якою, викласти у каструлю з м'ясом.
Тушкувати ще 15 хв, посипати дрібно нарізаною зеленню.
Пирог в разъемной форме 26 смпирог в разъемной форме
Рецепты индийской кухниРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі