Свинина з кедровими горішками
- Філе свинне 500 г
- Петрушка
- Горіхи кедрові 2 ст.л.
- Сік лимона 1 ст.л.
- Цедра лимона 1 ч.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Мед
Свинину відбити. Натерти сіллю, перцем.
У сковороді розігріти 1 ст. л. оливкової олії. Обсмажувати м'ясо 7 хвилин з одного і 5 з іншого боку до коричневого кольору. Перекласти в миску.
Вилити в сковороду олію, що залишилася, всипати горішки, обсмажувати на невеликому вогні 1 хвилину. Додати мед, лимонну цедру і сік. Прогріти 2 хвилини до загустіння соусу.
Дістати горішки, повернути у сковороду м'ясо, збільшити вогонь. Нарізати петрушку, змішати з горішками, посипати м'ясо, смажити до готовності.
www.recepti.biz.ua рецепт салат из креветок и авокадо
Рецепт домашнего печенья на смальцеРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты приготовления блюд - рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты.
Картошка В Мультиварке Рецепты: паска рецепти з фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепт чанахи. Рецепты чанахи.
Вкусные рецепты блюд - приготовление блюд из яиц. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter