Свинина з картоплею та цибулею

ДРУГІ СТРАВИ
575 Свинина з картоплею та цибулею
Фото - Свинина з картоплею та цибулею
інгредієнти:
  • Свинина (м´якоть) 700 г
  • Картопля 8 шт.
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Цибуля фіолетова 1 шт.
  • Вершки 200 мл
  • Олія соняшникова 100 мл
  • Сіль 2 ч.л.
  • Куркума 0.5 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Паприка солодка мелена 0.5 ч.л.

Свинину нарізати шматками середнього розміру.

Посолити, поперчити.

Обваляти шматочки свинини у пшеничному борошні.

Обсмажити до золотистої скориночки на розпеченій сковороді у невеликій кількості соняшникової рафінованої олії. Обсмажене м'ясо зняти зі сковороди на тарілку, накрити фольгою і відставити.

Цибулю очистити, нарізати скибочками.

Картоплю очистити, розрізати на 2-4 частини (залежно від розміру картоплі). Бажано брати дрібну картоплю.

Посипати скибочки картоплі сіллю, паприкою і куркумою.

Обсмажити скибочки картоплі на розпеченій сковороді у невеликій кількості соняшникової рафінованої олії. Потрібно отримати скоринку.

Викласти обсмажені шматочки свинини, картоплю і скибочки цибулі у форму для запікання.

Залити вершками.

Накрити фольгою.

Запікати в уже розігрітій до 180°С духовці близько 40 хвилин. Подавати страву відразу ж після приготування, на гарнір - свіжі овочі.

Рецепт смачного торта на день народженняПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Рецепты Для Мультиварки - семга запеченная с картофелем в духовке. Рецепты на праздничный стол.

Рецепти гарячих страв з фоторецепти гарячих страв

Лучший рецепт рыбы от Юлии Высоцкой. Великолепный завтрак по рецепту Юлии Высоцкой.

Нежный маковый торт рецепт с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты