Свинина з картоплею та цибулею
- Свинина (м´якоть) 700 г
- Картопля 8 шт.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Цибуля фіолетова 1 шт.
- Вершки 200 мл
- Олія соняшникова 100 мл
- Сіль 2 ч.л.
- Куркума 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Паприка солодка мелена 0.5 ч.л.
Свинину нарізати шматками середнього розміру.
Посолити, поперчити.
Обваляти шматочки свинини у пшеничному борошні.
Обсмажити до золотистої скориночки на розпеченій сковороді у невеликій кількості соняшникової рафінованої олії. Обсмажене м'ясо зняти зі сковороди на тарілку, накрити фольгою і відставити.
Цибулю очистити, нарізати скибочками.
Картоплю очистити, розрізати на 2-4 частини (залежно від розміру картоплі). Бажано брати дрібну картоплю.
Посипати скибочки картоплі сіллю, паприкою і куркумою.
Обсмажити скибочки картоплі на розпеченій сковороді у невеликій кількості соняшникової рафінованої олії. Потрібно отримати скоринку.
Викласти обсмажені шматочки свинини, картоплю і скибочки цибулі у форму для запікання.
Залити вершками.
Накрити фольгою.
Запікати в уже розігрітій до 180°С духовці близько 40 хвилин. Подавати страву відразу ж після приготування, на гарнір - свіжі овочі.
Рецепт смачного торта на день народженняПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты Для Мультиварки - семга запеченная с картофелем в духовке. Рецепты на праздничный стол.
Рецепти гарячих страв з фоторецепти гарячих страв
Лучший рецепт рыбы от Юлии Высоцкой. Великолепный завтрак по рецепту Юлии Высоцкой.
Нежный маковый торт рецепт с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter