Свинина з картоплею
- Картопля 750 г
- Помідор 500 г
- Часник 2 зуб.
- Розмарин (гілочка) 4 шт.
- Свинина (відбивні) 4 шт.
Розігріти духовку до 200 градусів. Промити картоплю, але не чистити. Порізати на великі шматки і відварити у киплячій воді протягом 6-8 хв, майже до м'якості, злити. Порізати помідори схожими шматочками. Дрібно порізати часник, потім обдерти розмарин з гілочок і дрібно порізати.
Побризкати оливковою олією дно форми, досить широке, щоб всі відбивні лягли в один шар. Розкласти по всьому дну шматочки картоплі та помідорів, приправляючи сіллю і перцем. Посипати половиною розмарину і часником.
Побризкати оливковою олією зверху і запікати 15 хвилин. Потім покласти зверху свинину і посипати розмарином. Повернути в духовку на 35-40 хвилин, доки картопля і свинина не стануть м'якими.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта киевский. Вкуснейшие рецепты тут.
Готовим со вкусом: рецепт салата белочка.
Рецепт салат языкРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты салатов на любой вкус: салати з крабовими паличками рецепти.
ТутКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
ТутПраздничная компания. Праздничное агентство
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты с творогом фото. Осетинские пироги на заказ.
ЗдесьИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter