Свинина з кабачками
744
інгредієнти:
- Свинина 450 г
- Кабачок 1 шт.
- Сир твердий 180 г
- Йогурт 0.5 скл.
М'якоть свинини нарізати невеликими шматочками, натерти сіллю, перцем і дрібно рубаним часником. Укласти у змащену олією каструлю і посипати 2 столовими ложками тертого сиру.
Кабачок очистити від шкірки і насіння, м'якоть нарізати скибочками, укласти на м'ясо, приправити сіллю, перцем, посипати тертим сиром, залити йогуртом і тушкувати протягом години.
Рецепт салата с морепродуктами. Рецепты салатов с морепродуктами.
http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты салаты фото
ТутРецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі