Свинина з грибами у листковому тісті
- Свинина (безкісткова) 1 кг
- Печериці (білі свіжі) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції (для м´яса)
- Тісто листкове дріжджове
- Яйце
Для начинки обсмажити дрібно порізану цибулю до прозорості. Додати до цибулі порізані печериці, посолити і обсмажити все разом до готовності. Готова грибна начинка повинна бути досить суха. Із свинячої шийки потрібно зробити щось на зразок сумки з кришкою. Зробити надрізи вздовж шматка свинини, щоб утворилися кишені, які треба начинити грибною начинкою. Рясно присмачену свинину спеціями, посолити, поперчити. Нафарширувати свинину грибною начинкою. Накрити зрізаним м'ясним пластом - «кришкою». Загорнути у фольгу і в духовку. Випікати м'ясо до готовності. Готове листкове тісто розкачати у пласт. Загорнути в тісто остиглу свинину. Змастити тісто збитим виделкою яйцем. Запікати свинину у попередньо розігрітій до 200°С духовці до готовності тіста.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Мясные салаты быстроИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салат язык. Рецепты салатов на англ. языке.
Танцы-повторялки для детей: праздничный салат на новый год. Простые рецепты вкусных салатов.
Как приготовить летний салат: салаты с апельсинами рецепты.
recepti.biz.uaРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter