Свинина з горіхами
- Свинина 200 г
- Мигдаль 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Помідор 4 шт.
- Гриби свіжі 1 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Лимон 2 шт.
- Перець солодкий червоний 2 шт.
- Цибуля зелена 30 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень петрушки
Свинину промити, обсушити і нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю і часник дрібно нашаткувати. Підготовлені продукти обсмажити на розігрітій олії.
Помідори обшпарити окропом, очистити від шкірки і дрібно нарізати. Солодкий перець очистити і порубати. Все змішати з м'ясом, додати нарізані гриби і петрушку, тушкувати 20-30 хвилин. Заправити сіллю і меленим перцем, охолодити.
Горіхи всипати в киплячу воду і проварити 10 хвилин. Відкинути на сито, остудити і обсушити, потім змішати з тушкованими продуктами.
Для омлету яйця збити з сіллю і 2 столовими ложками води, приправити меленим перцем і обсмажити на олії. Готовий омлет нарізати.
М'ясо і овочі перекласти в тарілку, оформити омлетом, полити лимонним соком і посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Рецепты горячих новогодних блюд. Рецепт мясного новогоднего блюда.
Найти рецепт салата оливье на английском языке. Рецепт салата с отварным языком.
www.recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
http://recepti.biz.ua фото салата с тунцом и каперсами
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter