Свинина з гливами
815
інгредієнти:
- Гриби (гливи) 300 г
- Свинина 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Вершки 200 мл
- Борошно 1 ст.л.
Гливи ріжемо.
Ріжемо цибулю, обсмажуємо.
Додаємо гливи.
Додаємо борошно і вершки.
Ріжемо свинину і обсмажуємо.
Заливаємо свинину грибами у вершках.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Ювелирный 1919: украшения для торта из крема.
Трактир Украинской кухни. Национальные блюда Украинской кухни.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі