Свинина з часником і пореєм в "рукаві"
- Свинина 1000 г
- Цибуля порей 500 г
- Часник 6 шт.
- Орегано 1 ч.л.
Часник очистити.
Порей добре промити, нарізати кружечками 1,5-2 см в діаметрі.
М'ясо надрізати пластинками по 2 см (до кінця не прорізати).
Духовку включити на 200°С.
Половину цілих зубчиків часнику і порей обсмажити 5 хвилин на сковороді в олії, посолити і поперчити.
Перекласти в "рукав".
Другу половину часнику дрібно нарізати, закласти часник між пластинками м'яса. Добре посолити і поперчити м'ясо, засипати орегано і викласти м'ясо зі спеціями поверх порею в "рукав".
"Рукав" зав'язати з обох сторін, зробити кілька надрізів зверху для виходу пари і відправити в духовку.
Запікати 1,5 години при 200°С.
М'ясо нарізати шматками, поруч викласти порей.
Малахитовые шкатулки: салат малахитовая шкатулка. Очень вкусные салатики! Простые.
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты сайт хорошая кухня тут
Закупка рецепты - рецепты мясных закусок с фото. Как вкусно приготовить мясо.
Рецепт пасхи в хлебопечке сатурн видеоКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter