Свинина з брусницею

ДРУГІ СТРАВИ
805 Свинина з брусницею
Фото - Свинина з брусницею
інгредієнти:
  • Свинина (антрекот) 600 г
  • Помідор 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Приправа (для свинини)
  • Сіль (за смаком)
  • Брусниця 0.5 скл.
  • Вино червоне сухе 100 мл

Свинина з брусницею інгредієнти Помідори ріжемо часточками.

Свинина з брусницею Свинину ріжемо шматочками, додаємо помідори, сіль, спеції за смаком (можна взяти спеції для шашлику, паприку, кмин, базилік).

Все добре перемішуємо і залишаємо маринуватися хоча б на 1 годину (можна заздалегідь на добу).

фото Свинина з брусницею Викладаємо шматочки м'яса в форму (без соку, його при бажанні можна використовувати для соусу), зверху кільця цибулі, посипаємо брусницею (заморожена), все поливаємо вином. Якщо м'ясо нежирне, можна злегка полити 1-2 ст. л. олії.

Свинина з брусницею Свинина Ставимо в духовку приблизно на 1 годину. Слідкувати, щоб не пересушити, сік повинен майже весь випаруватися, а м'ясо злегка зарум'янитися.

Можна запекти й у рукаві, м'ясо вийде більше як "тушковане".

Свинина з брусницею Помідор

Свинина з брусницею Лук репчаптий На гарнір найкраще підійдуть свіжі овочі або варена картопля. 

 

 

 

 

recepti.biz Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео