Свинина з апельсинами і маслинами
- Свинина (безкісткова) 1.5 кг
- Апельсин 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Гірчиця (у зернах) 2 ст.л.
- Олія оливкова
- Мармелад (апельсиновий або мед) 3 ст.л.
- Маслини 15 шт.
- Вершки 200 мл
М'ясо приготувати із вечора.
Шматок свинини (нежирна шийна частина 1,2 кг) натерти сіллю і перцем.
Для маринаду вичавити сік 2 апельсинів і додати часник, нарізаний тонкими пластинками, гірчицю і гілочку розмарину.
Залити м'ясо маринадом, зав'язати мішок і помістити на ніч у холодильник.
На наступний день м'ясо вийняти з пакета, злегка промокнути і обсмажити у чавунці (гусятниці або іншій товстостінній посудині) на розігрітій оливковій олії з усіх боків до рум'яності.
Маринад зцідити.
Додати маринад до м'яса, змастити м'ясо апельсиновим мармеладом (можна замінити на абрикосове варення або мед) і тушкувати під кришкою на повільному вогні приблизно 1,5 години.
М'ясо необхідно періодично поливати соусом і перевертати.
Готове м'ясо вийняти із чавунця і загорнути у фольгу, щоб не охололо, для соусу у чавунець до маринаду додати вершки, апельсин нарізаний кружечками, маслини, перець мелений.
Соус слід ще 10 хвилин протушкувати.
М'ясо нарізати порційно і полити соусом.
Як гарнір рекомендується локшина або картопля.
Рецепт приготовления Украинского и казахского борща тут
Купить мицелий: салат с жареными грибами. Семена грибов вешенки купить.
Готовим со вкусом - рецепти холодних закусок з фото.
ТутСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов
Тыква купить почтой: пирог из тыквы. Тыква Горлянка бронза.
Оригинальные Кремы: крем с манкой для торта.
Рецепты индийской кухниРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter