Свинина з ананасами
- Корейка свиняча 2 кг
- Ананас (консервований) 2 бан.
- Олія оливкова 50 мл
- Майонез 100 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Розмарин (сушений) 0.5 ч.л.
- Гірчиця (готова) 1 ст.л.
- Сир 150 г
Свинячі шматочки надрізати вздовж - зробити кишеньки.
Відбити.
Кожен шматочок посолити і поперчити.
Усередину викласти трохи майонезу, згорнути, залишити на 1-2 год.
З ананасів злити сироп.
У чашу блендера викласти ананаси, майонез, сіль, перець, гірчицю.
Збити - це соус-заливка.
Дістати свинячі шматочки, розгорнути кишеньки викласти всередину шматочок ананаса, скибочка сиру.
Кишеньку закрити, заколоти шпажкою.
Обсмажити на сковорідці з двох сторін.
Викласти на деко.
Зверху викласти соус, в духовку.
Випікати близько 1,5 години на невеликому вогні.
За 5 хв до готовності посипати сиром.
Рецепты с малиной: рецепт пончиков творожных.
recepti.biz.ua праздничный новогодний салат рецепт
Потрясающе вкусный салат: салаты вкусные рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Осетинские пироги на заказ - салат французский рецепт с фото.
Рецепты морепродукты салаты. Рецепты салата из морепродуктов.
Продукты для азиатской кухни - как правильно приготовить соус бешамель.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter