Свинина "Велика любов"
 
		
				
				
				
				
		
- Свининa 1 кг
- Гриби (печериці) 15 шт.
- Часник 2 зуб.
- Аджика 2 ч.л.
- Олія рослинна 2 ч.л.
 У свинині зробити надрізи-сіточку.
 У свинині зробити надрізи-сіточку.
Фарширувати у наступному порядку: в один надріз - часточка гриба, в наступний - часточка часнику.
 Маринад: змішати 2 ч. л. аджики та 2 ч. л. олії.
 Маринад: змішати 2 ч. л. аджики та 2 ч. л. олії.
 Просочити м'ясо маринадом. Накрити серветкою - нехай трохи просочиться (не більше 15 хвилин).
 Просочити м'ясо маринадом. Накрити серветкою - нехай трохи просочиться (не більше 15 хвилин).
 У глибоку сковороду укласти залишені печериці - це "ліжечко" для м'яса.
 У глибоку сковороду укласти залишені печериці - це "ліжечко" для м'яса.
 Покласти шматок на "ліжечко" і в духову шафу, нагріту до 180 градусів на 45-50 хв.
 Покласти шматок на "ліжечко" і в духову шафу, нагріту до 180 градусів на 45-50 хв.
Час від часу поливати соком.

www.recepti.biz.uaГруша - сорта, посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарная социальная сеть. Кулинарные рецепты
Печень говяжья рецептыРецепты блюд из птицы к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Рецепт торт медовик форум здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

