Свинина в яблуках

ДРУГІ СТРАВИ
622 Свинина в яблуках
Фото - Свинина в яблуках
інгредієнти:
  • Свинина (пісна) 150 г
  • Яблуко 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Сметана (15%) 1 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Часник 1 зуб.
  • Паприка солодка (мелена)
  • Петрушка (сушена)
  • Горіх мускатний (мелений)
  • Сіль

Свинина в яблуках інгредієнти

Яблука помити, зрізати верхівку - «кришечку», вийняти м'якоть, намагаючись залишити міліметра 3 від шкірки. Головне, не пошкодити шкірку, трошки м'якоті необхідно вийняти і з «кришечки». Вирізану м'якоть не викидати.

Свинина в яблуках Свинину з цибулею пропустити через м'ясорубку, додати в нього паприку, петрушку, мускатний горіх, посолити. Приблизно третину вирізаної м'якоті нарізати дрібно, додати у фарш і все перемішати.

фото Свинина в яблуках Соус: сметану змішати з гірчицею, видавити через прес часник. Ввести соус у фарш і цією сумішшю наповнити яблука «з горою». Зверху покласти «кришечки» від яблук. У жароміцну посудину (на деко) налити трохи води і поставити яблучні горщики.

Свинина в яблуках Свинина Випікати в духовці на середньому вогні 30-40 хвилин, залежно від розміру яблук.

Свинина в яблуках Яблуко При подачі «кришки» з яблук краще зняти, а м'ясо полити соком, що утворився при запіканні.

Первые кадры: первые блюда рецепт с фото. Рецепты приготовления блюд.

Новогодние закуски рецепты. Рецепты новогодних закусок.

рецепты морепродукты салаты

Рецепты для пароварки, вкусно - классический торт наполеон рецепт с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter