Свинина в яблуках
- Свинина (пісна) 150 г
- Яблуко 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Сметана (15%) 1 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Паприка солодка (мелена)
- Петрушка (сушена)
- Горіх мускатний (мелений)
- Сіль
Яблука помити, зрізати верхівку - «кришечку», вийняти м'якоть, намагаючись залишити міліметра 3 від шкірки. Головне, не пошкодити шкірку, трошки м'якоті необхідно вийняти і з «кришечки». Вирізану м'якоть не викидати.
Свинину з цибулею пропустити через м'ясорубку, додати в нього паприку, петрушку, мускатний горіх, посолити. Приблизно третину вирізаної м'якоті нарізати дрібно, додати у фарш і все перемішати.
Соус: сметану змішати з гірчицею, видавити через прес часник. Ввести соус у фарш і цією сумішшю наповнити яблука «з горою». Зверху покласти «кришечки» від яблук. У жароміцну посудину (на деко) налити трохи води і поставити яблучні горщики.
Випікати в духовці на середньому вогні 30-40 хвилин, залежно від розміру яблук.
При подачі «кришки» з яблук краще зняти, а м'ясо полити соком, що утворився при запіканні.
Первые кадры: первые блюда рецепт с фото. Рецепты приготовления блюд.
Новогодние закуски рецепты. Рецепты новогодних закусок.
Рецепты для пароварки, вкусно - классический торт наполеон рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter