Свинина в овочах
- Свинина (філе) 500 г
- Баклажан 300 г
- Кабачок 300 г
- Помідор 300 г
- Печериці 300 г
- Морква 200 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Зелень
- Перець
Свинину звільнити від плівок і порізати брусочками.
Цибулю порізати півкільцями, моркву соломкою або натерти.
Баклажани порізати кубиками, посолити і залишити на 30 хвилин.
Потім промити у холодній воді і трохи віджати.
Кабачки почистити і порізати кубиками.
Помідори порізати кубиками.
Гриби нарізати скибочками.
На олії обсмажити брусочки свинини, додати цибулю, моркву і протушкувати 5 хвилин.
Додати кабачки і баклажани, тушкувати 15 хвилин.
Додати гриби і помідори. Посолити, поперчити, приправити спеціями і тушкувати 5-7 хвилин.
Додати дрібно порізаний часник і зелень. Тушкувати 2-3 хвилини.
Подавати із відвареним рисом або картопляним пюре.
Шоколадный пудинг рецепт с фото в духовкеСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Вкусные Рецепты В Мультиварке - салат с креветками и омлетом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинария торт без выпечки www.recepti.biz.ua
Рецепт пампушек с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter