Свинина в йогурті, запечена у рукаві
- Свинина (шийка, без кістки і жиру) 1 кг
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Йогурт 2 упак.
- Часник 5 зуб.
- Кінза 1 пуч.
- Спеції (для свинини)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Лимон
- Сир твердий
У свіжому м'ясі свинини зробити неглибокі надрізи ножем.
Приготувати соус для змащення: змішати йогурт, вичавити часник, спеції, сік половини лимона, кінзу.
Обмазати м'ясо соусом, посолити, поперчити, залишити м'ясо маринуватися 1 годину.
Коли м'ясо замаринувалося, у надрізи укласти часточки моркви і цибулі.
Акуратно покласти м'ясо у рукав, соусом, що залишився від м'яса змастити овочі і теж покласти їх у рукав до свинини. Зав'язати краї рукава і поставити у духовку на 1 год 20 хв при 220 градусах.
Щоб перевірити готовність м'яса, потрібно надрізати м'ясо ножем, якщо воно ріжеться легко, без зусиль і сік не випливає, то готове.
Коли м'ясо готове, можна розрізати рукав уздовж і посипати сиром, щоб воно було рум'яним, і знову поставити у духовку на 10 хв.
Соком від м'яса, який виділився у рукаві, можна полити страву, коли подавати із гарніром (картопля, рис), посипати петрушкою.
Вкусные рецепты для похудения - мясные салаты рецепты. Как приготовить летний салат.
Салат парижский рецепт с фотоПраздничные салаты. Меню на праздник. Читай на
Медовые куриные отбивные http://recepti.biz.ua
Салаты из брокколиВкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борщ с буряком.
www.recepti.biz.uaхолодные закуски в лаваше
Кулинарные рецепты от Tramontina: холодные закуски рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепт салата с бурякомКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Едим дома с юлией высоцкой рецепты передачи. Нтв-Мир рецепты передачи с юлией высоцкой едим дома.
Рецепт рыба на паруУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter