Свинина у журавлинному соусі
753
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) 800 г
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Журавлина 100 г
- Цукор 2 ст.л.
- Перець білий
- Вино червоне напівсолодке 150 мл
- Олія рослинна
М'ясо нарізати невеликими плоскими шматочками. Полити соєвим соусом (2 ст. ложки).
Полити червоним вином (50 мл). Залишити хвилин на 30.
Журавлину розтерти.
Додати цукор.
Влити залишене вино.
Довести до кипіння, постійно помішуючи.
Влити залишений соєвий соус і білий перець.
Дати покипіти хвилини 3. Соус трохи загусне.
М'ясо через 30 хвилин обсмажити на олії.
При подачі полити соусом. Подавати із салатом зі свіжих овочів та лавашем.
Салат с цветной капустой и омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов на любой вкус: рыбные салаты.
ТутКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі