Свинина у винному соусі із "локшиною" із кабачка
- Свинина (стейк) 4 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Кабачок 0.5 шт.
- Оцет (винний бальзаміко) 3 ст.л.
- Вино сухе червоне 100 мл
- Часник 2 зуб.
- Спеції 1 ч.л.
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
- Перець червоний (мелений) 0.5 ч.л.
- Сметана 1 ст.л.
Стейки розрізати навпіл і відбити з обох сторін. Натерти сіллю.
Приготувати соус-маринад - змішати вино, оцет, спеції і розчавлений часник. Залити м'ясо.
Залишити хвилин на 20-30.
Кабачок нарізати соломкою.
М'ясо викласти на гарячу сковорідку і обсмажити з обох сторін. Маринад не виливати.
Додати цибулю і трохи маринаду.
У підсоленій воді відварити "локшину" 5 хвилин.
Вийняти шумівкою і додати до м'яса.
Додати соус, що залишився і тушкувати хвилин 10.
Додати ложечку сметани.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат нежность с Курицей. Салат Грушевый с Курицей в соусе.
Как приготовить летний салат: холодные закуски рецепты. Закупка рецепты.
Плов рецепт приготовленияРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter