Свинина у винному соусі із "локшиною" із кабачка

ДРУГІ СТРАВИ
562 Свинина у винному соусі із "локшиною" із кабачка
Фото - Свинина у винному соусі із
інгредієнти:
  • Свинина (стейк) 4 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Кабачок 0.5 шт.
  • Оцет (винний бальзаміко) 3 ст.л.
  • Вино сухе червоне 100 мл
  • Часник 2 зуб.
  • Спеції 1 ч.л.
  • Хмелі-сунелі 1 ч.л.
  • Перець червоний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Сметана 1 ст.л.

Свинина у винному соусі з Стейки розрізати навпіл і відбити з обох сторін. Натерти сіллю.

Свинина у винному соусі з Приготувати соус-маринад - змішати вино, оцет, спеції і розчавлений часник. Залити м'ясо.

фото Свинина у винному соусі з Залишити хвилин на 20-30.

Свинина у винному соусі з

Свинина у винному соусі з Кабачок нарізати соломкою.

Свинина у винному соусі з М'ясо викласти на гарячу сковорідку і обсмажити з обох сторін. Маринад не виливати.

Свинина у винному соусі з Додати цибулю і трохи маринаду.

Свинина у винному соусі з У підсоленій воді відварити "локшину" 5 хвилин.

Свинина у винному соусі з Вийняти шумівкою і додати до м'яса.

Свинина у винному соусі з Додати соус, що залишився і тушкувати хвилин 10.

Свинина у винному соусі з Додати ложечку сметани.

Свинина у винному соусі з

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салат нежность с Курицей. Салат Грушевый с Курицей в соусе.

Как приготовить летний салат: холодные закуски рецепты. Закупка рецепты.

Плов рецепт приготовленияРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты