Свинина у винному соусі
648
інгредієнти:
- Філе свиняче 600 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Корінь селери 0.5 шт.
- Масло топлене 40 г
- Вино сухе 250 мл
- М´ясний бульйон 250 мл
- Соєвий соус 50 мл
- Буряковий сік 2 ст.л.
- Лимон 1 шт.
- Суміш прянощів 1 ч.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний мелений
- Крохмаль 1 ч.л.
- Сіль
М'ясо нарізати скибочками, злегка відбити, нарізати цибулю, моркву, селеру кубиками.
Розтопити масло і злегка обсмажити моркву, цибулю і селеру, влити вино, бульйон, лимонний і буряковий сік, соєвий соус, приправити спеціями, сіллю, перцем, перемішати. Викласти у соус скибочки свинини, додати лавровий лист і тушкувати в духовці 20 хв при температурі 200°С.
М'ясо викласти, накрити, щоб не охололо. Із соусу видалити лавровий лист, а всю залишену суміш збити гарячою разом із розведеним крохмалем у блендері. Готовий соус подати до м'яса.
Приготовьте полезные салаты - салат с сердцем и горошком. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Готовим со вкусом: авокадо салат рецепт.
Картинки пиццы. Пицца в картинках.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі