Свинина у винному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
648 Свинина у винному соусі
Фото - Свинина у винному соусі
інгредієнти:
  • Філе свиняче 600 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Корінь селери 0.5 шт.
  • Масло топлене 40 г
  • Вино сухе 250 мл
  • М´ясний бульйон 250 мл
  • Соєвий соус 50 мл
  • Буряковий сік 2 ст.л.
  • Лимон 1 шт.
  • Суміш прянощів 1 ч.л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний мелений
  • Крохмаль 1 ч.л.
  • Сіль

М'ясо нарізати скибочками, злегка відбити, нарізати цибулю, моркву, селеру кубиками.

Розтопити масло і злегка обсмажити моркву, цибулю і селеру, влити вино, бульйон, лимонний і буряковий сік, соєвий соус, приправити спеціями, сіллю, перцем, перемішати. Викласти у соус скибочки свинини, додати лавровий лист і тушкувати в духовці 20 хв при температурі 200°С.

М'ясо викласти, накрити, щоб не охололо. Із соусу видалити лавровий лист, а всю залишену суміш збити гарячою разом із розведеним крохмалем у блендері. Готовий соус подати до м'яса.

Приготовьте полезные салаты - салат с сердцем и горошком. Рецепт Бисквита В Мультиварке.

Готовим со вкусом: авокадо салат рецепт.

Картинки пиццы. Пицца в картинках.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter