Свинина у винному маринаді
- Свинина 500 г
- Вино червоне сухе 500 г
- Коріандр 2 ст.л.
- Кориця 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо помити, очистити від плівок, нарізати середніми кубиками.
У глибоку миску викласти м'ясо, налити 350 г вина і покласти одну столову ложку коріандру, накрити кришкою і залишити маринуватися на ніч.
Витягнути м'ясо з маринаду і насухо віджати. Маринад не виливати.
Обсмажити м'ясо до коричневої скоринки на олії на добре розігрітій сковорідці.
Обсмажене м'ясо викласти в глибоку каструлю (казан) влити маринад, вино, що залишилося, воду (щоб вона покрила м'ясо), посолити, поперчити і тушкувати на слабкому вогні години дві, доки м'ясо не стане ніжним. Наприкінці, хвилин за 20, покласти коріандр, що залишився і корицю.
Рецепт пасхи. Рецепт пасхи из сметаны.
Заказать торт на свадьбу: украшения для торта из крема. Украшение тортов.
Рецепты праздничных закусок с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Рецепт торта медовикаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter