Свинина у вершково-томатному соусі з рисом
674
інгредієнти:
- Свинина (окіст)
- Томат 3 шт.
- Вершки 200 мл
- Спеції (прованські трави, перець чорний мелений)
- Сіль
- Олія рослинна (оливкова)
- Рис (гарнір)
У глибокій сковороді розігріти олію. Свинину нарізати шматочками (або кубиками) і укинути на сковороду. Томати дрібно нарізати і відправити до м'яса. Додати спеції і сіль. Після того як свинина побіліє, додати вершки (або сметану) і тушкувати 25-30 хв на тихому вогні.
Паралельно відварити рис.
Рецепты С Фото на любой вкус - кексы и маффины рецепты с фото.
Самый простой рецепт приготовления плова здесь
Как приготовить вкусный шашлык - рецепти гарячих страв. Готовим со вкусом.
Салаты праздничные рецепты с фотоКулинарные рецепты
Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі