Свинина у вершково-томатному соусі з рисом

ДРУГІ СТРАВИ
674 Свинина у вершково-томатному соусі з рисом
Фото - Свинина у вершково-томатному соусі з рисом
інгредієнти:
  • Свинина (окіст)
  • Томат 3 шт.
  • Вершки 200 мл
  • Спеції (прованські трави, перець чорний мелений)
  • Сіль
  • Олія рослинна (оливкова)
  • Рис (гарнір)

У глибокій сковороді розігріти олію. Свинину нарізати шматочками (або кубиками) і укинути на сковороду. Томати дрібно нарізати і відправити до м'яса. Додати спеції і сіль. Після того як свинина побіліє, додати вершки (або сметану) і тушкувати 25-30 хв на тихому вогні.

Паралельно відварити рис. 

 

Рецепты С Фото на любой вкус - кексы и маффины рецепты с фото.

Самый простой рецепт приготовления плова здесь

Как приготовить вкусный шашлык - рецепти гарячих страв. Готовим со вкусом.

Салаты праздничные рецепты с фотоКулинарные рецепты

Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter