Свинина у вершково-грибному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1085 Свинина у вершково-грибному соусі
Фото - Свинина у вершково-грибному соусі
інгредієнти:
  • Свинина 300 г
  • Олія (масло вершкове)
  • Сіль
  • Перець
  • Печериці 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вино біле сухе 1 шт.
  • Вершки 150 мл
  • Сир 50 г

Свинина у вершково-грибному соусі інгредієнти М'ясо вимити й обсушити.

Зі шматка свинини нарізати порційні шматки, товщиною 3-4 см. М'ясо не відбивати.

М'ясо трохи посипати сіллю, перцем.

Свинина у вершково-грибному соусі На сковороді розігріти вершкове масло (або суміш вершкового масла та олії) і викласти шматочки свинини.

фото Свинина у вершково-грибному соусі Смажити м'ясо на середньому вогні 3-4 хвилини до рум'яної скориночки, потім перевернути і продовжувати смажити до готовності.

Свинина у вершково-грибному соусі Свинини Приготувати вершково-грибний соус.

Гриби перебрати, вимити, обсушити і невеликі порізати.

Цибулю очистити і дрібно нарізати.

Сир натерти на тертці.

На розігрітій з олією сковороді обсмажити цибулю 2 хвилини.

Додати гриби і смажити, помішуючи, 4-5 хвилин.

Свинина у вершково-грибному соусі Масла Потім влити вино, довести до кипіння і кип'ятити 2-3 хвилини, доки не випарується алкоголь.

У сковороду викласти сир і помішувати, доки сир не розплавиться.

Свинина у вершково-грибному соусі Солі Влити вершки і готувати на слабкому вогні, постійно помішуючи, 3-4 хвилини, доки соус не стане однорідним.

Свинина у вершково-грибному соусі Перець Соус посолити і поперчити.

Готове м'ясо викласти на тарілку і полити вершково-грибним соусом.

На гарнір можна подати відварену цвітну капусту або броколі.

 

салат белочка рецепт

Купить капусту, цены: посуда для квашения капусты. Посуда, восторг, грация, авация.

Рецепты Приготовления: салат из ананаса рецепт.

Мультиварка Philips: французские салаты рецепты. Потрясающе вкусный салат.

Все кулинарно-домашние сайты. Сайт программы кулинарный поединок.

http://recepti.biz.ua кулинария торты наполеон торт рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter