Свинина у вершково-грибному соусі
- Свинина 300 г
- Олія (масло вершкове)
- Сіль
- Перець
- Печериці 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вино біле сухе 1 шт.
- Вершки 150 мл
- Сир 50 г
М'ясо вимити й обсушити.
Зі шматка свинини нарізати порційні шматки, товщиною 3-4 см. М'ясо не відбивати.
М'ясо трохи посипати сіллю, перцем.
На сковороді розігріти вершкове масло (або суміш вершкового масла та олії) і викласти шматочки свинини.
Смажити м'ясо на середньому вогні 3-4 хвилини до рум'яної скориночки, потім перевернути і продовжувати смажити до готовності.
Приготувати вершково-грибний соус.
Гриби перебрати, вимити, обсушити і невеликі порізати.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Сир натерти на тертці.
На розігрітій з олією сковороді обсмажити цибулю 2 хвилини.
Додати гриби і смажити, помішуючи, 4-5 хвилин.
Потім влити вино, довести до кипіння і кип'ятити 2-3 хвилини, доки не випарується алкоголь.
У сковороду викласти сир і помішувати, доки сир не розплавиться.
Влити вершки і готувати на слабкому вогні, постійно помішуючи, 3-4 хвилини, доки соус не стане однорідним.
Соус посолити і поперчити.
Готове м'ясо викласти на тарілку і полити вершково-грибним соусом.
На гарнір можна подати відварену цвітну капусту або броколі.
Купить капусту, цены: посуда для квашения капусты. Посуда, восторг, грация, авация.
Рецепты Приготовления: салат из ананаса рецепт.
Мультиварка Philips: французские салаты рецепты. Потрясающе вкусный салат.
Все кулинарно-домашние сайты. Сайт программы кулинарный поединок.
http://recepti.biz.ua кулинария торты наполеон торт рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter