Свинина у томатно-горіховому соусі
569
інгредієнти:
- Свинина
- Томатна паста 2 ст.л.
- Горіх (мигдаль)
- Часник
- Сіль
- Цукор
Свинину порізати і обсмажити до золотистої скоринки.
Томатну пасту розвести в 1 склянці води, залити м'ясо.
Горіхи і часник подрібнити, додати до м'яса.
М'ясо у соусі посолити і додати цукор, готувати до готовності м'яса, якщо знадобитися можна долити ще трохи води.
Безумно вкусные рецепты блюд - польская выпечка рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Консервация грибов рецептыВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі