Свинина у томатно-часниковому маринаді із рисом
- Свинина (ескалоп) 4 шт.
- Помідор 1 кг
- Часник 6 зуб.
- Рис
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Оцет 9% 1 ст.л.
Чотири свинячі ескалопи відбити.
Порізати соломкою (довгими шматочками), посолити, поперчити.
Обсмажити шматочки свинини у столовій ложці оливкової олії до напівготовносі.
Нарізати кубиками помідори.
Дрібно порізати часник.
Протушкувати помідори із часником на столовій ложці оливкової олії, коли помідори пустять сік, додати ст. ложку оцту, розведеного заздалегідь у півсклянці води, трохи протушкувати і вимкнути (обсмажувати помідори не потрібно).
Перекласти тушковані помідори в обсмажену свинину, додати води (так, щоб свина із помідорами була покрита водою) і тушкувати, доки свинина не дійде до готовності.
Рис (раніше відварений) викласти на тарілки, поруч покласти м'ясо і полити все це підливою (маринадом) зі свинини.
Салаты мясные рецепты приготовления. Рецепты мясных салатов.
Рецепт шоколадного кекса на сметанеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Окрошка на воде с уксусомВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter