Свинина у соусі ківі із вином
- Свинина
- Ківі 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сік апельсиновий 100 мл
- Вино біле сухе 6 ст.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Бульйон (м´ясний) 250 мл
- Масло вершкове (спред) 1 ст.л.
- Олія рослинна (спред) 2 ст.л.
- Борошно 2 ч.л.
- Спеції (сіль, перець чорний і червоний, свіжозмелений)
Ківі і цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками. Вичавити апельсиновий сік.
На сковороді розтопити вершкове масло і спасерувати цибулю до прозорості.
Додати до цибулі вино й апельсиновий сік, уварити. Уварюється швидко, майже вся рідина випарується і вбереться у цибулю. Приправити цукром, сіллю, чорним і червоним перцем.
Додати ківі, перемішати, довести до кипіння і зняти з вогню.
Шматки свинини злегка відбити, посолити, поперчити і обсмажити з обох боків на олії (на іншій сковороді), по 4 хв із кожного боку. До готовності.
М'ясо викласти зі сковороди. У сік від смаження влити бульйон, довести до кипіння і ввести загусник (краще взяти трохи соусу із цієї сковороди і в ньому розмішати загусник чи борошно і влити назад).
У сковороду, де бульйон, додати вміст сковороди з ківі, добре перемішати, приправити сіллю, перцем чорним і червоним.
Свинину подавати під соусом, на гарнір - відварену картоплю або макарони.
Мультиварка Philips: рецепти холодних закусок з фото. Закуски на праздничный стол.
Духовой шкаф Beko - рецепт мясо с черносливом в духовке. Осетинские пироги на заказ.
Торт мокрый наполеонТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter