Свинина у соусі ківі із вином

ДРУГІ СТРАВИ
703 Свинина у соусі ківі із вином
Фото - Свинина у соусі ківі із вином
інгредієнти:
  • Свинина
  • Ківі 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сік апельсиновий 100 мл
  • Вино біле сухе 6 ст.л.
  • Цукор 2 ч.л.
  • Бульйон (м´ясний) 250 мл
  • Масло вершкове (спред) 1 ст.л.
  • Олія рослинна (спред) 2 ст.л.
  • Борошно 2 ч.л.
  • Спеції (сіль, перець чорний і червоний, свіжозмелений)

Свинина в соусі ківі з вином інгредієнти Ківі і цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками. Вичавити апельсиновий сік.

Свинина в соусі ківі з вином На сковороді розтопити вершкове масло і спасерувати цибулю до прозорості.

фото Свинина в соусі ківі з вином Додати до цибулі вино й апельсиновий сік, уварити. Уварюється швидко, майже вся рідина випарується і вбереться у цибулю. Приправити цукром, сіллю, чорним і червоним перцем.

Свинина в соусі ківі з вином Свинина Додати ківі, перемішати, довести до кипіння і зняти з вогню.

Свинина в соусі ківі з вином Ківі Шматки свинини злегка відбити, посолити, поперчити і обсмажити з обох боків на олії (на іншій сковороді), по 4 хв із кожного боку. До готовності.

Свинина в соусі ківі з вином Цибуля ріпчаста М'ясо викласти зі сковороди. У сік від смаження влити бульйон, довести до кипіння і ввести загусник (краще взяти трохи соусу із цієї сковороди і в ньому розмішати загусник чи борошно і влити назад).

Свинина в соусі ківі з вином Сік апельсиновий У сковороду, де бульйон, додати вміст сковороди з ківі, добре перемішати, приправити сіллю, перцем чорним і червоним.

Свинина в соусі ківі з вином Вінобелое сухе Свинину подавати під соусом, на гарнір - відварену картоплю або макарони.

Мультиварка Philips: рецепти холодних закусок з фото. Закуски на праздничный стол.

Духовой шкаф Beko - рецепт мясо с черносливом в духовке. Осетинские пироги на заказ.

Торт мокрый наполеонТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

буряк салат рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter