Свинина у сметанно-кавовому соусі
609
інгредієнти:
- Свинина (м´якоть) 350 г
- Чорнослив 20 г
- Морква 1 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Кава розчинна (без кофеїну) 1 ч.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Вода (гаряча) 1 скл.
М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Моркву натерти.
Чорнослив нарізати смужками.
Каву розчинити в 1 склянці гарячої води.
Обсмажити м'ясо у розігрітій олії.
Додати склянку кави. Тушкувати 15 хвилин.
Додати до м'яса моркву, чорнослив, сметану, посолити.
Тушкувати на середньому вогні 5 хвилин, додати томатну пасту і через 5-7 хвилин зняти з вогню.
Подавати м'ясо із рисом або картопляним пюре, поливши соусом.
recepti.biz.ua рецепт салата языка
Рецепты Горячих Салатов: салаты из вареного сердца.
Танцы-повторялки для детей: праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.
Психолог семейный: психолог лариса ренар. Интересует метод Ларисы Ренар.
Как приготовить вкусный шашлык: праздничные первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі