Свинина у сирно-томатному клярі
637
інгредієнти:
- Свинина (медальйон) 9 шт.
- Сир 50 г
- Соус (томатний, солодкий) 3 ст.л.
- Сметана (майонез) 3 ст.л.
- Сухарі панірувальні
- Приправа
Свинину порізати на медальйони, відбити, посолити.
Сир натерти на дрібній тертці, змішати сметану (майонез), соус і сир.
Змішати кляр і шматочки м'яса.
Панірувальні сухарі змішати із приправою.
Запанірувати шматочки м'яса.
Смажити медальйони швидко.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з крабами. Крабовый Салат. Рецепты.
Приготовьте полезные салаты: салат с сердцем и горошком.
http://recepti.biz.ua отбивная куриная с грибами запеченая
Салат в омлетеМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Приготовления - буряк салат рецепт.
Рецепт салатов языкРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепти гарячих страв на весллярецепти гарячих страв
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі