Свинина у сирно-гірчичному соусі
- Свинина 500 г
- Печериці 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Вино біле сухе 100 г
- Сир вершковий (Філадельфія) 200 г
- Гірчиця 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Перець червоний пекучий
- Орегано (сушений)
- Кмин (сушений)
- Чебрець (сушений)
- Базилік (сушений) 1 ч.л.
- Паприка 0.5 ч.л.
Свинину нарізати на пластини товщиною по 0,5 см, злегка відбити. Посолити, поперчити чорним перцем, втерти руками спеції у м'ясо, залишити м'ясо на 2-3 години.
Гриби обсмажити на олії, вийняти зі сковороди.
Там же обсмажити м'ясо до рум'яної скориночки, по 4-5 хвилин із кожного боку, вийняти. Трохи остудити і порізати на невеликі шматочки.
При необхідності додати олію. Цибулю порізати, трохи обсмажити (1-2 хвилини) до м'якості, вичавити часник, через півхвилини влити вино, спасерувати цибулю 5-7 хвилин.
Потім додати сир, гірчицю. Якщо рідини мало, додати 100 мл води, все перемішати в однорідний стан.
Додати м'ясо, гриби, всі інші спеції і тушкувати 5-7 хвилин, соус повинен трохи загуснути.
На гарнір запекти картоплю або рис.
Готовим со вкусом - рецепт салата курица в перьях.
Плов рецепт приготовленияРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты салатов с колбасой. Салат гнездо глухаря рецепт.
Чем фаршируют яйца рецептыЗакуски из перепелиных яиц. Вкусно, полезно
http://recepti.biz.ua лимонник торт
Американская кухня смотреть онлайн фильмСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter