Свинина у "шапочці"
- Свинина
- Картопля 4 шт.
- Яйце 1 шт.
- Аджика (гостра приправа) 1 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Морква 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Свинину (6 порційних шматків) посолити, поперчити, додати гостру аджику, майонез, перемішати і залишити маринуватися на 30 хвилин.
Викласти м'ясо на деко, накрити фольгою. Запікати у духовці при 180 градусах хвилин 30-40.
Картоплю відварити, розім’яти, додати яйце, тертий на дрібній тертці сир, сіль. Добре все перемішати у пюре.
3 столові ложки картопляного пюре змішати з морквою.
Із м'яса зняти фольгу, викласти картопляну масу у вигляді "шапочки-беретки" і зверху "бубончик" із картопляно-моркв’яної маси.
Знову поставити у духовку для запікання на 15 хвилин.
Украшение блюд: салати на швидку руку. Как приготовить вкусный шашлык.
Куриный рулет с омлетом и зеленью. Куриные рулеты в беконе с ананасовой начинкой.
Рецепт салата цезарь от Valio - салати з ананасом.
Буряк салат рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Легкие блюда из овощей. Легкие и быстрые блюда рецепты.
Кексы в магазине Rozetka - кофейный кекс рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепт салата языка. Рецепт салата с зеленью на английском языке.
Кулинарный сайт юлии высоцкой http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter