Свинина у пиві
840
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Кава (натуральна) 1 ч.л.
- Пиво темне 0.5 л
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Лавровий лист
- Цедра лимона
- Хліб (чорний) 50 г
- Перець
М'ясо обмити, нарізати великими шматками.
Скласти у каструлю, додати 1 ч. л. натуральної кави, часник, перець, лавровий лист.
Залити усе пляшкою пива і включити плиту на максимум. Як закипить, зменшити вогонь до мінімального.
Через 2 години страву посолити, додати цедру лимона і тертий чорний хліб. Плиту відключити. Через 5 хвилин можна подавати.
Подавати із тушкованою кислою капустою з яблуками і запивати пивом. Окремо в соуснику подати соус від м'яса.
Зачем Вам есть одну капусту - кулинария капуста брокколи. Капуста брокколи.
Готовим со вкусом - кулинарные рецепты с фотографиями.
recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Пасха рецепт и фото. Рецепт приготовления творожной пасхи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі