Свинина у пиві
- Свинина 500 г
- Часник 3 зуб.
- Пиво світле 500 мл
- Оцет 1 ст.л.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний
- Хліб (білий) 50 г
- Цедра лимона 1 ч.л.
- Зелень
- Мед 1 ст.л.
- Сіль
- Спеції
Нарізати свинину невеликими шматочками.
Залити пивом і оцтом, додати цедру і залишити маринуватися на 2 години.
Моркву нарізати невеликими шматочками, цибулю подрібнити. Обсмажити все на олії, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 5-7 хвилин.
Вийняти свинину із пива.
Обсмажити на великому вогні, додати мед, посолити, поперчити, ретельно перемішати.
Викласти свинину у сковороду із товстим дном, зверху викласти моркву з цибулею, додати перець горошком, лавровий лист, дрібно порубаний часник, зелень, спеції, залити пивом із маринаду (залишити трохи для хліба), накрити кришкою і поставити на вогонь.
Коли закипить, зменшити вогонь і тушкувати 30 хвилин (до готовності).
У пиві, що залишилося, розмочити хліб. Ретельно розім'яти виделкою і додати до м'яса. Дати закипіти і ще протушкувати хвилин 5.
Конфеты оптом со склада: конфеты карамель. Конфеты глазированные ассортимент.
Салаты с перепелиными яйцами рецепт. Рецепт салата перепелиные яйца.
Пирог из тыквы в мультиварке рецептРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
рецепт салата с морепродуктами
Рецепт пасхиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter