Свинина у коньячно-імбирному маринаді
- Свинина (лопатка) 500 г
- Гірчиця 1 ст.л.
- Імбир свіжий
- Коньяк 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
- Перець білий (мелений)
- Олія рослинна
М'ясо нарізати тонкими пластинами (0,5 см).
Імбир очистити, натерти на дрібній тертці.
Видавити часник.
Вичавити сік лимона.
Додати гірчицю.
Додати коньяк.
Посолити, поперчити.
М'ясо помістити у маринад і залишити мінімум на годину у маринаді.
Обсмажити на олії без запаху до утворення скоринки. Спочатку випарується зайва рідина, і тільки потім утворюється скориночка.
Зменшити вогонь до середнього і влити залишки маринаду. Накрити кришкою і залишити на повільному вогні хвилин на 15.
Первые блюда рецепты каждый деньБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинария рецепты мясных салатов. Рецепты салатов мясных.
Кулинарные рецепты с фотографиями блюдКулинарная книга. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты салатов из креветок с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter