Свинина у клярі по-китайськи
739
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Яйце 2 шт.
- Цукор 1 ст.л.
- Оцет 1 ст.л.
- Олія рослинна 400 мл
- Крохмаль 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Соус томатний 2 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Сіль
Кляр. Крохмаль перемішати зі збитими яйцями, посолити.
Свинину нарізати брусками завтовшки 1 см і довжиною 3-5 см, вмочити у приготовлений кляр і обсмажити у частині розпеченої олії до золотисто-жовтого кольору.
Цибулю, моркву нарізати соломкою; часник дрібно нарізати, обсмажити на розігрітій олії, потім влити томатний соус і 2 столові ложки гарячої води. Через 1-2 хвилини додати цукор, оцет і сіль, проварити до загустіння, потім покласти м'ясо і обсмажити, перевертаючи.
http://recepti.biz.uaЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Салати з морквою по корейськисалати з морквою по корейськи
Медовик рецепт с фото с заварным кремом видеоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі