Свинина у клярі по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
678 Свинина у клярі по-китайськи
Фото - Свинина у клярі по-китайськи
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Яйце 2 шт.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Оцет 1 ст.л.
  • Олія рослинна 400 мл
  • Крохмаль 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Соус томатний 2 ст.л.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль

Кляр. Крохмаль перемішати зі збитими яйцями, посолити.

Свинину нарізати брусками завтовшки 1 см і довжиною 3-5 см, вмочити у приготовлений кляр і обсмажити у частині розпеченої олії до золотисто-жовтого кольору.

Цибулю, моркву нарізати соломкою; часник дрібно нарізати, обсмажити на розігрітій олії, потім влити томатний соус і 2 столові ложки гарячої води. Через 1-2 хвилини додати цукор, оцет і сіль, проварити до загустіння, потім покласти м'ясо і обсмажити, перевертаючи.

http://recepti.biz.uaЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Салати з морквою по корейськисалати з морквою по корейськи

Медовик рецепт с фото с заварным кремом видеоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter