Свинина у кисло-солодкому соусі із ківі та ананасами
- Свинина 1 кг
- Соєвий соус 150 г
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Крохмаль 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Ананас (консервований) 250 г
- Ківі 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Томатна паста (кетчуп) 4 ст.л.
- Оцет 2 ст.л.
- Цукор-пісок 3 ст.л.
- Кунжут
Напівзаморожений шматок свинини настругати або тонко порізати. Залити м'ясо маринадом із соєвого соусу, борошна, крохмалю, посипати перцем. Залишити маринуватися на 10 хвилин.
Засмажка: в олії (на сильному вогні) обсмажити цибулю, ананаси і ківі протягом 5-7 хвилин. Перекласти на тарілку.
М'ясо викласти у сковороду і обсмажити на сильному вогні 5 хвилин, помішуючи. Як тільки з'явиться сік, додати засмажку. Зменшити вогонь.
Соус: змішати томатну пасту (кетчуп), цукор і оцет. Додати соус і часник. Накрити кришкою і на повільному вогні тушкувати 20-25 хвилин.
Посипати кунжутним насінням. Подавати можна як з рисом, так і як самостійну страву.
Салаты новинки рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: торт медовый с черносливом рецепт.
Сирник рецепти фото тортсирник рецепти фото
Перепела в домашних условиях: перепела жареные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter