Свинина у кисло-солодкому соусі із ківі та ананасами

ДРУГІ СТРАВИ
662 Свинина у кисло-солодкому соусі із ківі та ананасами
Фото - Свинина у кисло-солодкому соусі із ківі та ананасами
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Соєвий соус 150 г
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Крохмаль 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Ананас (консервований) 250 г
  • Ківі 2 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Томатна паста (кетчуп) 4 ст.л.
  • Оцет 2 ст.л.
  • Цукор-пісок 3 ст.л.
  • Кунжут

Свинина в кисло-солодкому соусі з ківі і ананасами інгредієнти Напівзаморожений шматок свинини настругати або тонко порізати. Залити м'ясо маринадом із соєвого соусу, борошна, крохмалю, посипати перцем. Залишити маринуватися на 10 хвилин.

Свинина в кисло-солодкому соусі з ківі і ананасами Засмажка: в олії (на сильному вогні) обсмажити цибулю, ананаси і ківі протягом 5-7 хвилин. Перекласти на тарілку.

фото Свинина в кисло-солодкому соусі з ківі і ананасами М'ясо викласти у сковороду і обсмажити на сильному вогні 5 хвилин, помішуючи. Як тільки з'явиться сік, додати засмажку. Зменшити вогонь.

Свинина в кисло-солодкому соусі з ківі і ананасами Свинина Соус: змішати томатну пасту (кетчуп), цукор і оцет. Додати соус і часник. Накрити кришкою і на повільному вогні тушкувати 20-25 хвилин.

Свинина в кисло-солодкому соусі з ківі і ананасами Соєвий соус Посипати кунжутним насінням. Подавати можна як з рисом, так і як самостійну страву.

Салаты новинки рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты от Tramontina: торт медовый с черносливом рецепт.

Сирник рецепти фото тортсирник рецепти фото

Перепела в домашних условиях: перепела жареные.