Свинина у кисло-солодкому соусі із ананасами

ДРУГІ СТРАВИ
672 Свинина у кисло-солодкому соусі із ананасами
Фото - Свинина у кисло-солодкому соусі із ананасами
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Соєвий соус 100 мл
  • Ананас консервований 300 г
  • Борошно 1 ст.л.
  • Крохмаль 1 ст.л.
  • Томатна паста (кетчуп) 4 ст.л.
  • Оцет 2 ч.л.
  • Цукор-пісок 40 г
  • Зелень
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець

Нарізати свинину невеликими шматочками, приблизно 2х2 см. Залити соєвим соусом, додати крохмаль і борошно. Перемішати і залишити маринуватися на 5-7 хвилин. 

Обсмажити на олії ананаси. Вийняти ананаси, у цій же олії обсмажити м'ясо із двох боків до утворення скоринки, так, щоб шматочки не злипалися. 

Змішати томатну пасту, цукор і оцет. Отриману суміш вилити у пательню із м'ясом, додати обсмажені ананаси, перемішати і тушкувати 15-20 хвилин. Якщо рідини мало, можна додати сироп від ананасів. 

Викласти на тарілку, посипати зеленню.

Салат креветки авокадо рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - ржаной хлеб фото.

Готовим со вкусом: рецепты мясных закусок с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter