Свинина у кисло-солодкому соусі із ананасами
672
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Соєвий соус 100 мл
- Ананас консервований 300 г
- Борошно 1 ст.л.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Томатна паста (кетчуп) 4 ст.л.
- Оцет 2 ч.л.
- Цукор-пісок 40 г
- Зелень
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
Нарізати свинину невеликими шматочками, приблизно 2х2 см. Залити соєвим соусом, додати крохмаль і борошно. Перемішати і залишити маринуватися на 5-7 хвилин.
Обсмажити на олії ананаси. Вийняти ананаси, у цій же олії обсмажити м'ясо із двох боків до утворення скоринки, так, щоб шматочки не злипалися.
Змішати томатну пасту, цукор і оцет. Отриману суміш вилити у пательню із м'ясом, додати обсмажені ананаси, перемішати і тушкувати 15-20 хвилин. Якщо рідини мало, можна додати сироп від ананасів.
Викласти на тарілку, посипати зеленню.
Салат креветки авокадо рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - ржаной хлеб фото.
Готовим со вкусом: рецепты мясных закусок с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі