Свинина у кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
571 Свинина у кисло-солодкому соусі
Фото - Свинина у кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Свинина 600 г
  • Цукор 3 ст.л.
  • Оцет (9%) 2 ст.л.
  • Крохмаль 3 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець солодкий 2 шт.

М'ясо нарізати кубиками або смужками близько 1 сантиметра.

У мисці м'ясо вимішати із цукром, оцтом і крохмалем.

Цибулю і перець нарізати скибочками.

Смажити все у великій кількості олії, струшуючи сковороду.

Відкинути на сито, щоб збігла олія, посолити і поперчити.

Гарнірувати відвареним рисом і петрушкою.

Оцет можна замінити соком одного лимона. Можна додати у м'ясо соєвий соус і тертий імбир.

Нужно быстро очистить печень: печеня в горщиках. Лечение в домашних условиях.

Как приготовить летний салат: салат из моря продуктов. Продукты в магазине Утконос.

Салаты с заправкой из французской горчицыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Мультиварка Philips: рецепт салата мимоза с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter