Свинина у кисло-солодкому соусі
571
інгредієнти:
- Свинина 600 г
- Цукор 3 ст.л.
- Оцет (9%) 2 ст.л.
- Крохмаль 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
М'ясо нарізати кубиками або смужками близько 1 сантиметра.
У мисці м'ясо вимішати із цукром, оцтом і крохмалем.
Цибулю і перець нарізати скибочками.
Смажити все у великій кількості олії, струшуючи сковороду.
Відкинути на сито, щоб збігла олія, посолити і поперчити.
Гарнірувати відвареним рисом і петрушкою.
Оцет можна замінити соком одного лимона. Можна додати у м'ясо соєвий соус і тертий імбир.
Нужно быстро очистить печень: печеня в горщиках. Лечение в домашних условиях.
Как приготовить летний салат: салат из моря продуктов. Продукты в магазине Утконос.
Салаты с заправкой из французской горчицыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Мультиварка Philips: рецепт салата мимоза с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі