Свинина у кисло-солодкому соусі
- М´ясо (свинина) 500 г
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Томатна паста 3 ст.л.
- Цукор 3 ч.л.
- Олія рослинна
Свинину нарізати соломкою, обсмажити на олії на добре розігрітій сковороді протягом 5 хвилин, помішуючи. Посолити, поперчити.
У м'ясо викласти моркву, нарізану дрібними кубиками, обсмажити протягом 5 хвилин, помішуючи.
Потім додати болгарський перець, нарізаний кубиками, смажити протягом 5 хвилин, помішуючи.
Додати ріпчасту цибулю, перемішати, накрити кришкою і тушкувати протягом 5 хвилин, помішуючи.
Змішати томатну пасту і цукор. Додати у сковороду, перемішати і через 5 хвилин зняти з вогню. Накрити кришкою і дати постояти ще 5 хвилин.
www.recepti.biz.uaрецепти до нового року
Простые рецепты: рецепты праздничных блюд с фотографиями. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Кулинарные рецепты - рецепты на святую вечерю. Рецепты для ужина.
Черничное вареньеРецепты варенья. Производство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
recepti.biz.ua быстрый рецепт вкусного салата
Рецепты тортов: рецепт торту пяна вишня.
ТутРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter