Свинина у грибному соусі із каперсами
662
інгредієнти:
- Свинина (на кісточці) 2 шт.
- Цибуля шалот 1 шт.
- Печериці (свіжі) 50 г
- Каперси 1 ст.л.
- Масло вершкове 20 г
- Вино біле сухе 1 ст.л.
- Вершки 1 ст.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Прованські трави (спеції для м´яса)
- Сіль
- Перець
- Зелень
Шматки свинини на кісточці замаринувати в оливковій олії зі спеціями, ароматичними травами, сіллю, перцем (можна на ніч).
Свинину обсмажити без олії на сковороді із антипригарним покриттям, відкласти.
Соус.
На цій же сковороді розтопити масло вершкове і обсмажити дрібно нарізану цибулю та печериці, нарізані на 2-3 частини; додати вино.
Додати каперси (можна додати ще 1 ч. л. розсолу від каперсів).
Влити вершки, довести до кипіння, залити свинину і подавати.
Рождество рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Готовим со вкусом - салати рецепти з грибами.
Рецепт салат мимоза. Рецепт салата мимоза с сыром.
Рецепты пирогов и пирожков - пирог со шпинатом. Вкусные рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі