Свинина у грибному соусі із каперсами

ДРУГІ СТРАВИ
632 Свинина у грибному соусі із каперсами
Фото - Свинина у грибному соусі із каперсами
інгредієнти:
  • Свинина (на кісточці) 2 шт.
  • Цибуля шалот 1 шт.
  • Печериці (свіжі) 50 г
  • Каперси 1 ст.л.
  • Масло вершкове 20 г
  • Вино біле сухе 1 ст.л.
  • Вершки 1 ст.л.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Прованські трави (спеції для м´яса)
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень

Свининавгрибномсоусескаперсами інгредієнти Шматки свинини на кісточці замаринувати в оливковій олії зі спеціями, ароматичними травами, сіллю, перцем (можна на ніч).

Свининавгрибномсоусескаперсами

фото Свининавгрибномсоусескаперсами Свинину обсмажити без олії на сковороді із антипригарним покриттям, відкласти.

Свининавгрибномсоусескаперсами Свинина Соус.

Свининавгрибномсоусескаперсами Лук шалот На цій же сковороді розтопити масло вершкове і обсмажити дрібно нарізану цибулю та печериці, нарізані на 2-3 частини; додати вино.

Свининавгрибномсоусескаперсами ПечериціДодати каперси (можна додати ще 1 ч. л. розсолу від каперсів).

Свининавгрибномсоусескаперсами КаперсиВлити вершки, довести до кипіння, залити свинину і подавати.

Рождество рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов

Готовим со вкусом - салати рецепти з грибами.

Рецепт салат мимоза. Рецепт салата мимоза с сыром.

Рецепты пирогов и пирожков - пирог со шпинатом. Вкусные рецепты для похудения.