Свинина у грейпфрутовому соусі
- Свинина (філе з реберцями) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Грейпфрут 2 шт.
- Сік грейпфрутовий 2 скл.
- Борошно 2 ст.л.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
На сухій сковороді обсмажити борошно на маленькому вогні без зміни кольору хвилини 3, перемішуючи.
Грейпфрут очистити від шкірки, часточки очистити від перегородок, наламати невеликими шматочками.
М'ясо нарізати кубиками 2 см, посолити, поперчити, обсмажити на олії на середньому вогні до рум'яної скоринки.
Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю на рослинній олії на невеликому вогні до золотистого кольору.
У грейпфрутовому соку розмішати обсмажене борошно, щоб не було грудочок. У м'ясо додати обсмажену цибулю, сік із борошном, сіль і цукор, розмішати. Тушкувати усе на маленькому вогні 5-10 хвилин, помішуючи. Соус повинен загуснути.
Подавати із відвареною молодою картоплею.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пасхи. Рушники оптом.
Как приготовить летний салат - рецепты салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат греческий рецепт фото. Салаты рецепты с фото на день рождения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter